Constructieberekening zonnepanelen laten maken voor een veilige woning

Salus Constructiebureau maakt constructieberekeningen en -tekeningen voor het aanleggen van zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten met elk type dak. Zo voldoe jij aan de wet- en regelgeving en verzeker je jezelf van een veilige woning.

Vanaf € 499 – Levertijd vanaf 1 week

Constructieberekening zonnepanelen

Om een woning te verduurzamen en te besparen met energiekosten kiezen eigenaren van een woning of een ander type gebouw ervoor om zonnepanelen te nemen. In de meeste gevallen worden deze zonnepanelen op het dak geplaatst. Door het plaatsen van zonnepanelen komt er een extra gewicht op het dak en het is belangrijk om te weten of het dak sterk genoeg om het extra gewicht te kunnen dragen. Als dit niet het geval is, kan dit grote problemen veroorzaken.

Salus Constructiebureau maakt constructieberekeningen en -tekeningen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij kijken dus of het dak de zonnepanelen aankan en als dit niet het geval is, adviseren wij wat er moet gebeuren aan de dakconstructie om te zorgen dat het dak de zonnepanelen wel kan dragen.

Deze berekeningen zijn nu alleen voor belang als het gaat om de veiligheid van een gebouw, maar kan ook nodig zijn bij het aanvragen van een vergunning en verzekering.

Wij maken constructieberekening en -tekeningen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers en doen dit voor alle type daken.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Betrouwbare partner

  • Landelijk actief

  • Specialisten met 15+ jaar ervaring

  • 8 Jaar ervaring in BIM
  • Levertijd vanaf 1 week

  • Oplossingsgericht & Proactief

Constructieberekening zonnepanelen laten maken
Ons werkproces

Een tevreden opdrachtgever in 4 stappen

Binnen 24 uur een offerte

Offerte voor constructieberekening zonnepanelen

Wil je weten wat het maken van constructieberekeningen en -tekeningen voor zonnepanelen kost? Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur krijgt je een offerte op maat.

Neem vrijblijvend contact op

Contactinformatie