Constructieberekening laten maken

Salus Constructiebureau helpt architecten, particulieren en aannemers bij het maken van constructieberekeningen op maat. Met behulp van onze constructieberekeningen, voldoet u aan de vergunningseisen van de gemeente en kunt u verder met de bouw van uw project.

Alle typen constructieberekeningen

Professionele maatwerk constructieberekeningen

Wanneer er een bestaand gebouw wordt verbouwd of er een nieuwbouwproject wordt gerealiseerd is het belangrijk dat de veiligheid van een gebouw wordt gewaarborgd. Dit is niet alleen belangrijk voor de bewoners en gebruikers van het gebouw, maar ook voor omwonenden. Gemeentes vinden dit zelfs zo belangrijk dat je een vergunning moet hebben om uw bouwproject voort te kunnen zetten.

Salus Constructiebureau maakt dit soort berekeningen. Wij doen dit voor woningen, maar ook voor andere typen gebouwen, zoals kantoorpanden, appartementencomplexen, nieuwbouwprojecten en winkelcentra.

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Betrouwbare partner

  • Landelijk actief

  • Specialisten met 15+ jaar ervaring

  • 8 Jaar ervaring in BIM

  • Levertijd vanaf 1 week

  • Oplossingsgericht & Proactief

Constructie berekening op maat laten maken
Binnen 24 uur contact

Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van een constructietekening? Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aan en binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Een gestroomlijnd werkproces

Een constructieberekening in 4 stappen

Salus Constructiebureau weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bouwproject zo soepel en spoedig mogelijk verloopt. Wij hebben immers jarenlange ervaring in ons vak. Om uw bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een duidelijke werkwijze. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Stap 1: U neemt met ons contact op. Wij zijn doorgaans goed bereikbaar. Contact opnemen kan telefonisch, per mail, via ons contactformulier of door een offerteformulier in te vullen. Indien u kiest voor mailen of het invullen van een contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Tijdens ons telefoongesprek maken we kennis met elkaar en inventariseren we uw wensen. Indien u een ons heeft gemaild, een offerte formulier heeft ingevuld of het contactformulier hebt ingevuld, dan bekijken we dit formulier en nemen we contact op indien we nog verdere vragen hebben.

Stap 2: Aan de hand van de informatie die wij van u hebben gekregen, maken we een offerte voor onze werkzaamheden. Alle werkzaamheden en kosten zitten hierbij inbegrepen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Doen wij er langer over dan verwacht? Als deze werkzaamheden binnen de offerte vallen, nemen wij deze kosten uiteraard voor eigen rekening.

Stap 3: Aan de slag! Als wij een akkoord hebben gekregen op de offerte kunnen we voor u aan de slag gaan. Onze ervaren constructeurs maken een nauwkeurige constructieberekening en of -tekening. Wij leveren het project naar volle tevredenheid op.

Stap 4: Nadat we onze werkzaamheden hebben uitgevoerd laten we u niet in het diepen vallen. Indien u of uw aannemer vragen heeft zijn we altijd bereikbaar om iets toe te lichten of vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team helpt u graag!

Contactinformatie