Over ons

De partner op het gebied van constructieadvies

Hoewel niet iedereen het door heeft, schuilt er achter elk gebouw een gefundeerde constructie om de veiligheid van de inzittenden en omwonenden van een gebouw te waarborgen. Wij zijn Salus Constructiebureau en maken constructieberekeningen en -tekeningen en geven constructief advies. Dit doen wij voor bestaande en nieuwbouw woningen en utiliteitsbouw, zoals kantoren, winkelcentra en fabrieken.

Bent u betrokken bij een nieuwbouwproject of bij een aanpassing van een bestaand gebouw? Dan zorgen wij ervoor dat u:

  • Voldoet aan de vergunningseisen van het bouwproject

  • Geen vertraging oploopt met het bouwproject

  • Bespaart op faalkosten

  • Succesvol uw bouwproject kunt afronden

  • Veilig kunt gebruik maken van het nieuwe of aangepaste gebouw

Salus Constructiebureau

Maak kennis met ons

Salus Constructiebureau is een jong, ambitieus constructiebureau gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is in 2023 opgericht met als doel elk gebouw veilig te maken. Het is dan ook niet voor niks dat Salus in het Latijns “veiligheid” betekent.

Naast het verlangen om elk gebouw veilig te maken, is het ons doel om de bouwprojecten van opdrachtgevers zo soepel mogelijk te laten verlopen en op die manier de faalkosten en de kopzorgen die hierbij komen kijken te beperken. Middels ons constructieadvies weten wij op deze manier waarde voor de opdrachtgever toe te voegen.

Een goede samenwerking is voor ons erg belangrijk. Wij streven er naar om snel en flexibel te zijn. Zo nemen wij na een contact verzoek binnen 24 uur contact met u op en kunnen wij het project doorgaans snel opleveren. Onze constructeurs zijn ervaren en hebben kennis van zaken. Wij denken proactief en oplossingsgericht met u mee. Tevens hebben wij de mogelijkheid om in BIM samen te werken aan uw bouwproject.

Ervaren professionals

Maak kennis met ons team

Jasmeet

Constructeur & BIM modelleur. Het uitwerken van een project van berekening tot tekening op constructief vlak en 3D Modelleren in Revit binnen het BIM proces.

Tariq

Constructeur. Simpele tot complexe constructie ontwerpen van utiliteitsbouw tot woningbouw.

Niels van Tol - Digitale Marketeer bij Salus Constructiebureau

Niels

Digitale Marketeer. Verantwoordelijk voor de website en de opvolging van de contactaanvragen.

Neem contact op

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team helpt u graag!

Contactinformatie