Constructieve Bouwtekening & Wapeningscontrole

Nieuwbouw villa Rotterdam

Begin 2023 klopte een architectenbureau waar we veelvuldig mee samenwerken bij ons op de deur. Voor een particuliere opdrachtgever had dit bureau een prachtig ontwerp gemaakt voor een nieuw te maken villa in Rotterdam.

Voordat dit project mocht worden gebouwd, moesten er echter nog enkele benodigde vergunningen bemachtigt worden. Wij werden als constructeur ingeschakeld om dit architectenbureau te voorzien van constructief advies.

Uitgevoerde werkzaamheden

Om aan de eisen voor de vergunning te voldoen hebben wij een gedeeltelijk aangepast ontwerp uitgewerkt. Dankzij dit aangepaste ontwerp werd er aan alle eisen van de vergunning voldaan.

Nadat de juiste vergunning werd verkregen hielden onze werkzaamheden niet op. Tijdens het bouwproces hebben we de wapening van de keldervloer, -wanden en -dek gekeurd om zeker te weten dat het project in goede banen werd geleid.

Resultaat

Mede dankzij onze hulp heeft onze opdrachtgevers de juiste vergunningen gekregen en konden ze verder met de bouw van het project. Het resultaat? Een tevreden opdrachtgever en een prachtige villa in Rotterdam.

Nieuwbouw Villa Rotterdam
Wapening wanden kelder
Betonnen dekvloer kelder
Begane grondvloer kanaalplaatvloeren